Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία του Novasports.gr με τη Lufthansa

Μια ειδικά σχεδιασμένη digital διαφημιστική ενέργεια για λογαριασμό της Lufthansa, επίσημο χορηγό της πρωταθλήτριας Γερμανίας στο ποδόσφαιρο Μπάγερν Μονάχου, υλοποίησε το Novasports.gr.

Συνεργασία του Novasports.gr με τη Lufthansa

Το Novasports.gr υλοποίησε για τη Lufthansa, επίσημο χορηγό της πρωταθλήτριας Γερμανίας στο ποδόσφαιρο Μπάγερν Μονάχου, μία ειδικά σχεδιασμένη digital διαφημιστική ενέργεια με στόχο να ενισχυθεί το awareness του brand αλλά και το engagement με το φίλαθλο κοινό.

Ειδικά για την ενέργεια, δημιουργήθηκε ένα Lufthansa branded box, το οποίο είχε σταθερή παρουσία στη homepage του Novasports.gr, προωθώντας την ειδησεογραφία για τη Μπάγερν Μονάχου και οδηγώντας τον επισκέπτη στη σχετική «Lufthansa branded» ενότητα με όλες τις ειδήσεις για την ομάδα.

Η ενέργεια πλαισιώθηκε από τη διενέργεια διαγωνισμών, την αποστολή newsletters, την κάλυψη μέσω live blogging κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας στα σχετικά match centers (www.Novasports.gr/matchcenters) του site, αλλά και με ενέργειες αμφίδρομης επικοινωνίας με το club των φιλάθλων της Bayern στην Ελλάδα.

Μέσα από την ενέργεια, η Lufthansa εξασφάλισε περισσότερες από 2.000.000 εμφανίσεις ανά μήνα στο Novasports.gr, ενώ περισσότεροι από 37.000 χρήστες έμαθαν για την ενέργεια μέσω των newsletters και περισσότεροι από 10.000 χρήστες εκτέθηκαν στην επικοινωνία στα social media.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v