Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Στην τελική ευθεία το εταιρικό ομόλογο

Μετά από ένα ικανοποιητικό premarketing η έκδοση μπαίνει την τελική της ευθεία και πιθανότατα περισσότερες «ειδήσεις» για την κάλυψή της θα υπάρξουν κατά την τακτική ΓΣ της εισηγμένης στις 30 Ιουνίου. Το ύψος της έκδοσης θα κυμανθεί έως 5 εκατ.

MLS: Στην τελική ευθεία το εταιρικό ομόλογο

Αυλαία στο νέο προϊόν των εταιρικών ομολόγων που επιδιώκει να προχωρήσει το Χρηματιστήριο Αθηνών κάνει η εταιρεία πληροφορικής MLS.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από ένα ικανοποιητικό premarketing η έκδοση μπαίνει την τελική της ευθεία και πιθανότατα περισσότερες «ειδήσεις» για την κάλυψή της θα υπάρξουν κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της εισηγμένης στις 30 Ιουνίου.

Το ύψος της έκδοσης θα κυμανθεί έως 5 εκατ. ευρώ, θα είναι διάρκειας 4 ετών (με δικαίωμα επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο από την εταιρεία) και το επιτόκιο θα διαμορφωθεί στο 5,3%.

Τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου εταιρικού ομολόγου σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις εισηγμένων στο εξωτερικό είναι ότι απευθύνεται και σε μικρότερους επενδυτές καθώς το ελάχιστο ποσό τοποθέτησης διαμορφώνεται στα 10.000 ευρώ.

Να σημειωθεί επίσης ότι:

Α) οι κάτοχοι του ομολόγου θα εισπράττουν τόκους μία φορά κάθε τρίμηνο με ό,τι αυτό σημαίνει για την ρευστότητάς τους και

Β) οι τίτλοι των εταιρικών ομολόγων θα είναι διαπραγματεύσιμοι στην δευτερογενή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v