International Life: Εκλεισε το deal με Εθνική Ασφαλιστική

Συμφωνία-ανάσα για τους ασφαλισμένους της International Life. Ποια συμβόλαια αφορά το deal με την Εθνική. Τι θα ισχύσει για τις καλύψεις. Kινήσεις για να μη ζημιωθεί κανένας από τους πελάτες της International Life.

International Life: Εκλεισε το deal με Εθνική Ασφαλιστική

Υπεγράφη σήμερα η μεταφορά ενός μεγάλου τμήματος του χαρτοφυλακίου της International Life Ζωής στην Εθνική Ασφαλιστική, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες.

Πρόκειται για συμβόλαια του κλάδου Υγείας, είτε αυτά είναι αυτόνομα, είτε συνοδεύονται α) από καλύψεις ζωικών ασφαλίσεων, β) από επενδυτικά προϊόντα.

Η συμφωνία αφορά στο περίπου 70% των προϊόντων ζωής, οι πελάτες των οποίων θα καλύπτονται με τους ίδιους ακριβώς όρους από την Εθνική Ασφαλιστική.

Κινήσεις επιχειρούνται από την International, προκειμένου να μη ζημιωθεί στο παραμικρό κανένας από τους ασφαλισμένους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να διασφαλίσει επί του παρόντος το περίπου 70% των πελατών της International Life ΑΕΕΑΖ, ενώ κινητικότητα προβλέπεται να υπάρξει και για την κάλυψη του υπόλοιπου 30% των ασφαλισμένων. 

Κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται και από την ίδια την εταιρία αλλά επιπλέον «ιδέες» εκφράζονται και από παράγοντες της αγοράς, με στόχο τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v