Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση της Intralot από το ΕΒΕΝ

Η εταιρία απέσπασε τη διάκριση «PLATINUM AWARD» του ελληνικού ινστιτούτου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής ΕΒΕΝ για το εργαλείο αξιολόγησης υπεύθυνου παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)».

Βράβευση της Intralot από το ΕΒΕΝ
Ο όμιλος Intralot τιμήθηκε με τη διάκριση «PLATINUM AWARD» για το εργαλείο αξιολόγησης υπεύθυνου παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)» από το EBEN, το ελληνικό ινστιτούτο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των εταιριών που εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Intralot σε επίσημη τελετή παρουσία αξιωματούχων, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας. Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε τη δέσμευση της εταιρίας στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το εργαλείο αξιολόγησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)» αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία, που αξιολογεί τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός παιχνιδιού και παράγει ανεξάρτητες και αξιόπιστες εκθέσεις βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, καθώς και προτάσεις για βελτίωση. Το iRGD είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης και τεκμηριωμένης έρευνας της ερευνητικής ομάδας του Athens Information Technology Center (AIT).

«Το Υπεύθυνο Παιχνίδι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξης των δραστηριοτήτων και προϊόντων μας και μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Intralot έχει λάβει την πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού "WLA Responsible Gaming Framework". Η διάκριση που λάβαμε από το EBEN για το iRGD, μάς τιμά ιδιαιτέρως και υπογραμμίζει την αφοσίωση της Intralot στην ακεραιότητα, στην υπευθυνότητα και στην υιοθέτηση πρακτικών επιχειρηματικής ηθικής στις λειτουργίες της διεθνώς», δήλωσε ο Χρ. Σφάτος, Group Director for Corporate Affairs του ομίλου Intralot, προσθέτοντας: «Η συνεργασία μας με το EBEN τα τελευταία οκτώ χρόνια αποτελεί σημαντικό συστατικό της δέσμευσής μας ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη.»

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΝ, κ. Αντώνης Γκορτζής, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Intralot για τις πρωτοβουλίες της για την υπεύθυνη ανάπτυξη και την προαγωγή της επιχειρηματικής ηθικής και να ευχαριστήσω τη διοίκησή της για την έμπρακτη υποστήριξη και τη σταθερή συνεργασία της με το EBEN. Η Intralot αποτελεί βασικό μέλος της κοινότητας του EBEN και ισχυρό υποστηρικτή της αποστολής μας για την προώθηση της ηθικής ηγεσίας και τη συνειδητοποίηση για την ευθύνη των επιχειρήσεων απέναντι στην κοινωνία».

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, το EBEN εγκαινίασε το θεσμό «EBEN Ambassadors Club» και παρέδωσε τιμητική διάκριση στα ιδρυτικά μέλη του Club, μεταξύ αυτών και η Χρύσα Αμανατίδου, Head of Public Relations & CSR της Intralot. Οι πρεσβευτές του Club θα έχουν την ευθύνη να προωθούν τις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής, καθώς και τις δράσεις και πρωτοβουλίες υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v