Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ΕΒΖ με εκπροσώπους τευτλοκαλλιεργητών

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να προχωρήσουν σε ενέργειες για την εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει η νέα Κ.Α.Π. ώστε να ενισχυθεί η καλλιέργεια σακχαρότευτλων με στόχο το 2017 να καλλιεργηθούν από 100.000 στρέμματα τουλάχιστον.

Συνάντηση ΕΒΖ με εκπροσώπους τευτλοκαλλιεργητών
Έγινε συνάντηση σήμερα της Διοίκησης της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. με εκπροσώπους των τευτλοκαλλιεργητών από Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη.

Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε η θέληση όλων των μερών να υποστηριχτεί η τευτλοκαλλιέργεια στην Ελλάδα. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, οι παραγωγοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες της Διοίκησης προς την κατεύθυνση της στήριξης της καλλιέργειας και για την προσπάθεια που καταβάλει να εξοφληθούν οι καλλιεργητές για την παραγωγή του 2015.

Επίσης συμφωνήθηκε να προχωρήσουν σε ενέργειες για την εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει η νέα Κ.Α.Π. ώστε να ενισχυθεί η καλλιέργεια σακχαρότευτλων με στόχο το 2017 να καλλιεργηθούν από 100.000 στρέμματα τουλάχιστον.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι τα αρμόδια Υπουργεία, η Διοίκηση της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. και οι παραγωγοί, προχωρούν από κοινού για να επαναφέρουν την τευτλοκαλλιέργεια στην Ελλάδα στη θέση που είχε πριν το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v