Ανανεώνει το στόλο οχημάτων της η DHL Express

Τα νεοεισαχθέντα στο στόλο της DHL Express vans «Sprinter» καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας, αφού διαθέτουν ράφια, καμπίνα εισόδου στον χώρο φόρτωσης, κάμερα ελέγχου οπίσθιου χώρου αυτοκινήτου και άλλα ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά.

Ανανεώνει το στόλο οχημάτων της η DHL Express

Η DHL Express ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση και επέκταση του στόλου οχημάτων της με επτά νέα Mercedes-Benz Sprinter.

Η επιλογή των οχημάτων έγινε με γνώμονα την αξιοπιστία της Mercedes-Benz στον τομέα της ασφάλειας, τη δυνατότητά προσαρμογής των οχημάτων για την ικανοποίηση των επιχειρησιακών αναγκών της εταιρείας, την ποιότητα κατασκευής αλλά και την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.

Τα νεοεισαχθέντα στο στόλο της DHL Express vans «Sprinter» καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας, αφού διαθέτουν ράφια, καμπίνα εισόδου στον χώρο φόρτωσης, κάμερα ελέγχου οπίσθιου χώρου αυτοκινήτου και άλλα ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά που βοηθούν και επιταχύνουν την καθημερινή εργασία των διανομέων.

O κ. Δημήτρης Σταματίου, Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της ανανέωσης του στόλους της DHL Express είναι πρωτίστως η ασφάλεια των ανθρώπων μας στο δρόμο, η διευκόλυνση της καθημερινής τους δουλειάς και βέβαια η επιτάχυνση των διαδικασιών φόρτωσης και εκφόρτωσης, προκειμένου να εξυπηρετούμε με ακρίβεια και ταχύτητα τους πελάτες μας. Τα πρώτα θετικά σχόλια από τους διανομείς μας, επιβεβαιώνουν τη σωστή μας επιλογή με τα vans «Sprinter». Η ποιότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν ταυτιζόμαστε σε αυτές και με τους συνεργάτες μας, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τη Mercedes-Benz»

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes-Benz, δήλωσε: «Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι ευτυχής γιατί η Πανευρωπαϊκή συνεργασία DHL Express – Mercedes-Benz επεκτείνεται και στην Ελλάδα με την παράδοση 7 οχημάτων Sprinter 313 CDI. Το Sprinter, η ναυαρχίδα των vans της Mercedes-Benz, είναι ο ιδρυτής μιας ολόκληρης κατηγορίας επαγγελματικών οχημάτων. Η πρώτη του γενιά παρουσιάστηκε πριν 20 χρόνια, και σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια Sprinter σε περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου. Το Mercedes-Benz Sprinter είναι τεχνολογικός ηγέτης τόσο στους τομείς οικονομίας και ασφάλειας, όσο και στα θέματα άνεσης, λειτουργικότητας και σχεδίασης. Επιπλέον, οι άνθρωποι της Mercedes-Benz Ελλάς, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μετά την πώληση και απρόσκοπτη κινητικότητα. Ευχόμαστε στη DHL ασφαλείς και γρήγορες παραδόσεις».

Σημειώνεται πως τα νέα vans «Sprinter» της Mercedes-Benz, αποτελούν μέρος ενός τριετούς επενδυτικού πλάνου της DHL Express ύψους 20εκ. ευρώ, το οποίο ολοκληρώνεται το 2016 και περιλαμβάνει πλην της ανανέωσης του στόλου, την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, την αναβάθμιση του επιχειρησιακού εξοπλισμού καθώς και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών προς τους πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v