Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διψήφια ανάπτυξη το 2016 βλέπει η Entersoft

Οι νέες σημαντικές συμβάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ανεβάζουν τον φετινό κύκλο εργασιών της εισηγμένης εταιρείας πληροφορικής. Τι εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλός της Αντώνης Κοτζαμανίδης.

Διψήφια ανάπτυξη το 2016 βλέπει η Entersoft

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή και την παράλληλη επιστροφή κεφαλαίου 0,12 ευρώ ανά τίτλο αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας πληροφορικής Entersoft.

Η εισηγμένη εταιρεία που έχει την άνεση της διανομής κεφαλαίων στους μετόχους της λόγω μηδενικού τραπεζικού δανεισμού, κινείται ανοδικά κατά την τρέχουσα χρήση.

«Το πρώτο εξάμηνο κινείται θετικότερα απ' ό,τι είχαμε αρχικά προβλέψει», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Entersoft Αντώνης Κοτζαμανίδης, συμπληρώνοντας πως «αυτό οφείλεται σε νέες σημαντικές συμφωνίες που πετύχαμε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (οι εκτός Ελλάδας δραστηριότητες αναμένονται φέτος να κυμανθούν στο 15%-20% των συνολικών). Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι αποκτήσαμε νέους πελάτες σε τομείς όπως το ERP, το CRM και τα mobile applications».

Αναφορά επίσης έγινε στο υποσχόμενο νέο πρόγραμμα της Entersoft πάνω στο warehouse management, που θα αρχίσει μεν να αποδίδει ως ένα βαθμό από φέτος, αλλά που αναμένεται να βοηθήσει περισσότερο από το 2017 και μετά.

Σύμφωνα, τέλος, με εκτιμήσεις του Αντώνη Κοτζαμανίδη, η Entersoft θα μπορούσε φέτος να σημειώσει διψήφιο ποσοστό ανόδου στον κύκλο εργασιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v