Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση της Mellon Technologies στα BITE Awards

Η εταιρία απέσπασε ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Δραστηριοποίηση στο Εξωτερικό και ένα ασημένιο στην κατηγορία Προμηθευτής Λογισμικού.

Διπλή διάκριση της Mellon Technologies στα BITE Awards

Η Mellon Technologies απέσπασε δυο βραβεία στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2016. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία Δραστηριοποίηση στο Εξωτερικό και Silver στην κατηγορία Προμηθευτής Λογισμικού.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τις διακρίσεις αυτές, καθώς έρχονται ως αναγνώριση μιας διαρκούς και συστηματικής προσπάθειας μας για διαρκή βελτίωση της ποιότητας και του εύρους των υπηρεσιών και των λύσεων που προσφέρουμε. Πίσω από αυτά τα βραβεία βρίσκονται ομάδες σε 10 χώρες και η σημαντική αυτή βράβευση υπογραμμίζει το κοινό όραμα όλων μας», σχολίασε ο Παναγιώτης Παπαχριστοφίλου, Marketing Communications Senior Executive της Mellon Technologies.

Τα BITE Awards αποτελούν τα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία IT στην Ελλάδα και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις επιτυχημένες πρακτικές, τις στρατηγικές αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούσαν στελέχη από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη από διάφορους κλάδους, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές, τηλεπικοινωνίες και εταιρίες τεχνολογίας, γεγονός που αποδεικνύει την αυξανόμενη αναγνώριση του εν λόγω θεσμού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v