Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FF Group: Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος και το νέο διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της FF Group.

FF Group: Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε η ΓΣ
Η «FF Group» ανακοίνωσε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 24 Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μμ, στα γραφεία της Εταιρείας στον Aγιο Στέφανο Αττικής, επί του 23ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όπως είχε αρχικά προσδιορισθεί με βάση τη σχετική πρόσκληση, η οποία δημοσιεύθηκε στις 03/06/2016.

Ειδικότερα, σήμερα η Ετήσια Γενική Συνέλευση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ενέκρινε της ετήσιες εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της διαχειριστικής χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2015 – 31η Δεκεμβρίου 2015, έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων της παραπάνω χρήσεως και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή.

Αποφάσισε την μη διανομή μερίσματος στους μετόχους.

Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2015.

Εξέλεξε τον κύριο Γεώργιο Βαρθαλίτη του Ιωάννη, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 10251 ως τακτικό ορκωτό ελεγκτή - λογιστή και ως αναπληρωματικό ορκωτό ελεγκτή - λογιστή τον κύριο Ιωάννη Τολιόπουλο του Βασιλείου, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 12381, αμφότεροι μέλη της ελεγκτικής εταιρείας «VNT ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ECOVIS VNT Auditing s.a.» με Αριθμό μητρώου ΕΛΤΕ 045 και ΣΟΕΛ 174 και καθόρισε την αμοιβή τους για την χρήση 2016.

Ενέκρινε τις πάσης φύσεως αμοιβές και αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που καταβλήθηκαν στη χρήση 2015 και προενέκρινε τις πάσης φύσεως αμοιβές και αποζημιώσεις για τη χρήση του 2016.

Ενέκρινε την παροχή εγγυήσεων, δανείων και ταμειακών διευκολύνσεων (συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) υπέρ και προς εταιρείες του ομίλου συνδεδεμένων με την εταιρεία σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 42ε του Ν. 2190/1920 και την παροχή αδείας και εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της Εταιρείας για την υλοποίηση των ανωτέρω.

Εξέλεξε νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και όρισε τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το Aρθρο 37 του Ν. 3693/2008 με πενταετή θητεία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα αποτελείται από 11 μέλη:

1) Δημήτριος Κουτσολιούτσος

2) Αικατερίνη Κουτσολιούτσου

3) Γεώργιος Κουτσολιούτσος

4) Εμμανουήλ Ζαχαρίου

5) Jiannong Quian

6) Ειρήνη Νιώτη

7) Ζαχαρίας Μαντζαβίνος

8) Ευάγγελος Κουμανάκος

9) Περικλής Σταματιάδης

10) Ηλίας Κουλουκουντής

11) Ηλίας Κούκουτσας

Εκ των ανωτέρω ορίζονται ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου οι: Περικλής Σταματιάδης, Ευάγγελος Κουμανάκος και Ζαχαρίας Μαντζαβίνος.

8. Επικύρωσε την από 06-04-2016 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αναφορικά με την εκλογή του κυρίου Κουμανάκου Ευαγγέλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, καθώς και στην Επιτροπή Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, κυρίου Γεωργίου Αρώνη.

Στην ως άνω Ετήσια Γενική Συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 72,23% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι 48.359.449 μετοχές επί συνόλου 66.948.210.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v