Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινίσεις για το ομολογιακό στη Γενική Συνέλευση της Forthnet

Στοιχεία για το σχέδιο έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ζήτησε και έλαβε η πλευρά της Wind, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Forthnet, που ολοκληρώθηκε προ ολίγου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διευκρινίσεις για το ομολογιακό στη Γενική Συνέλευση της Forthnet

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ετήσια τακτική Γ.Σ. μετόχων της Forthnet ΑΕ, στην έδρα της εταιρείας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το μόνο ερώτημα που είχε τεθεί γραπτώς προς το Δ.Σ. της εταιρείας τηλεπικοινωνιών προερχόταν από την πλευρά της Wind (κατέχει το 32,36% των μετοχών) και αφορούσε διευκρινίσεις για τον υπολογισμό της σχέσης αποθεματικών προς το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ως προϋπόθεση για την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (ΜΟΔ).

Το ερώτημα απαντήθηκε γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας προς τη Γενική Συνέλευση, η οποία και ενέκρινε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Επίσης η Γ.Σ. εξέλεξε τον κ. Κώστα Στεφανίδη, Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, ως νέο μέλος του Δ.Σ. στη θέση του κ. Βασίλη Δουγαλή, ο οποίος αποχώρησε από το ΙΤΕ λόγω συνταξιοδότησης.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η διοίκηση της Fοrthnet, με ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο, γνωστοποίησε ότι το Δοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε αποδεκτή την πρόταση των Τραπεζών για την αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων. 

Επίσης, το ΔΣ προχωρά στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου (ΜΟΔ) κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που του είχε χορηγηθεί από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το ΜΟΔ θα είναι με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v