Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DAS Hellas: Αύξηση οικονομικών μεγεθών στο εξάμηνο

Στο εξάμηνο του έτους τα έσοδα της DAS Hellas εμφάνισαν αύξηση μεγαλύτερη από 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ ανάλογες ποσοστιαίες ανόδους σημείωσαν η κερδοφορία και τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα της εταιρίας.

DAS Hellas: Αύξηση οικονομικών μεγεθών στο εξάμηνο

Αύξηση των οικονομικών μεγεθών καθώς και διεύρυνση των συνεργασιών της κατέγραψε η DAS Hellas στο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει η εταιρία, η αύξηση των εσόδων της υπερέβη το 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ ανάλογες ποσοστιαίες ανόδους σημείωσε στην κερδοφορία της και στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα.

Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος κ. Νάντια Σταυρογιάννη, έρχεται ως αποτέλεσμα της στρατηγικής που εφαρμόζει η εταιρία και εστιάζει: στη διεύρυνση των συνεργασιών και των συνεργατών, και στη δημιουργία ασφαλιστικών προϊόντων Νομικής προστασίας στοχευμένων σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Θετική, επίσης, στην άνοδο των μεγεθών της εταιρίας ήταν και η προώθηση των προϊόντων νέας γενιάς "Smart" και "Total Care", τα οποία, σύμφωνα με την εταιρία, έτυχαν αποδοχής καθώς είναι εναρμονισμένα στις σύγχρονες ανάγκες και ικανοποιούν τους καταναλωτές

Να σημειωθεί ότι στο εξάμηνο του έτους η DAS Hellas ενέταξε στο δυναμικό της σημαντικό αριθμό νέων συνεργατών οι οποίοι τοποθετούν την Νομική Προστασία στην καθημερινή τους πωλησιακή δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v