Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών από την 3K Investment ΑΕΔΑΚ

Πρόκειται για την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε για την πραγματοποίηση και παρακολούθηση συναλλαγών σε Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες, όπως είναι τα αμοιβαία κεφάλαια.

Πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών από την 3K Investment ΑΕΔΑΚ

Η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. σχεδίασε και παρουσιάζει την ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε για την πραγματοποίηση και παρακολούθηση συναλλαγών σε Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ), όπως είναι τα αμοιβαία κεφάλαια.

Η 3KIP e-Funds είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, με την απόκτηση προσωπικού Κωδικού Πρόσβασης, να:

• Δει με μια ματιά τη διάρθρωση και την τρέχουσα αξία του χαρτοφυλακίου του
• Παρακολουθεί καθημερινά την πορεία των επενδύσεών του
• Πραγματοποιεί συναλλαγές στα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ.
• Παρακολουθεί το ιστορικό των συναλλαγών που έχει πραγματοποιήσει
• Περιηγηθεί στα γραφήματα που απεικονίζουν την πορεία των τιμών των ΟΣΕΚΑ που διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ., σε βάθος τριετίας

Η απόκτηση του Κωδικού Πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds λαμβάνει χώρα μέσω του δικτυακού συνδέσμου της 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. www.3kip-efunds.gr, όπου υπάρχουν σχετικές οδηγίες για την απόκτηση του Κωδικού.

Όσοι εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 3KIP e-Funds, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας MLS Πληροφορική Α.Ε.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 3KIP e-Funds, συμμετοχές, από 1/7/2016 έως 31/12/2016, σε οποιονδήποτε ΟΣΕΚΑ διαχειρίζεται ή διαθέτει στην Ελλάδα η 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. δεν θα επιβαρυνθούν με προμήθεια συμμετοχής, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v