Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μονάδα παραγωγής στο Λουξεμβούργο δημιουργεί η ΦΑΓΕ

Ο λόγος που η εταιρία προτίμησε το Λουξεμβούργο είναι πως βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και προσφέρει ένα σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ της χώρας. Οι στόχοι της ΦΑΓΕ.

Μονάδα παραγωγής στο Λουξεμβούργο δημιουργεί η ΦΑΓΕ

Ο όμιλος ΦΑΓΕ θα προχωρήσει σε επένδυση 100 εκατομμυρίων ευρώ στο Λουξεμβούργο, με την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής γιαουρτιού.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα της κυβέρνησης του Μεγάλου Δουκάτου, η επένδυση ανακοινώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών και αναπληρωτή πρωθυπουργό, Στέφεν Σνάιντερ, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την Πέμπτη.

Ο κ. Σνάιντερ καλωσόρισε την επένδυση, τονίζοντας πως για την ολοκλήρωση της το Λουξεμβούργο έπρεπε να ανταγωνιστεί άλλες ενδιαφερόμενες χώρες. Σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος που η ΦΑΓΕ προτίμησε τελικά το Λουξεμβούργο είναι πως βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και προσφέρει ένα σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου δήλωσε πως στόχος είναι το εργοστάσιο να αρχίσει να λειτουργεί στο τέλος του 2018 και να έχει ετήσια παραγωγή 40.000 τόνους γιαουρτιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v