Εθνική: Μέχρι 31/10 η χρηματοδότηση ΜμΕ μέσω του ΕΤΕΑΝ

Έως και τις 31/10/2016 θα συνεχίσει η Εθνική Τράπεζα τη παροχή χαμηλότοκων δανείων προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».

Εθνική: Μέχρι 31/10 η χρηματοδότηση ΜμΕ μέσω του ΕΤΕΑΝ

Η Εθνική Τράπεζα, έχοντας ως βασικό της σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, συνεχίζει μέχρι και τις 31/10/2016 την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».

Μέσω των προαναφερθέντων προγραμμάτων διατίθενται δάνεια επενδυτικού σκοπού αλλά και δάνεια κεφαλαίου κίνησης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, με στόχο τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, αξιοποιώντας τους ευνοϊκούς όρους των προγραμμάτων.

Ήδη, η Εθνική Τράπεζα έχει διαθέσει σε υγιείς επιχειρήσεις συνολικό ύψος δανείων 69,3 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» και 14,2 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v