Envitec: Γ.Σ. στις 23/8 για reverse split και επιστροφή κεφαλαίου

Την επιστροφή κεφαλαίου, reverse split σε αναλογία 2 παλαιές προς 1 νέα μετοχή, την πώληση του συνόλου των μετοχών της Envitec Ενεργειακή και την επέκταση σκοπού καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική Γ.Σ. της Envitec στις 23 Αυγούστου.

Envitec: Γ.Σ. στις 23/8 για reverse split και επιστροφή κεφαλαίου
Η εταιρία Envitec καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και ώρα 11.30, στην έδρα της, οδός Αγ. Ιωάννου 12-14 στο Χαλάνδρι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής της εταιρίας από 0,69 ευρώ σε 1,38 ευρώ και μείωση του συνολικού αριθμού των παλαιών κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας από 9.920.000 σε 4.960.000 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, με συνένωση των παλαιών κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών (reverse split) με αναλογία δύο (2) παλαιές κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές προς μια (1) νέα κοινή ονομαστική μετά ψήφου μετοχή και αντίστοιχη τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής και ιδίως για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών υπολοίπων μετοχών με εκποίησή τους ή/και εξαγορά τους από την εταιρία.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά συνολικό ποσό 5.356.800 ευρώ με σκοπό την απόδοση υπερβάλλουσας χρηματικής ρευστότητας στους μετόχους, πραγματοποιούμενη με επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών προς τους μετόχους και μείωση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής της εταιρίας (όπως θα έχει διαμορφωθεί μετά το reverse split) από 1,38 ευρώ σε 0,30 ευρώ και αντίστοιχη τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής.

3. Χορήγηση άδειας κατά το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 για την πώληση του συνόλου (940.800) των μετοχών της εταιρίας επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επωνυμία «Envitec Ενεργειακή Ανώνυμη Εταιρεία» προς τους Χρήστο Δρακόπουλο και Παναγιώτη Καλογερόπουλο ή ελεγχόμενα από αυτούς νομικά πρόσωπα κατά ποσοστό 50% διαιρετώς στον καθένα. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής.

4. Παραίτηση κατά το άρθρο 22α παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 της εταιρίας και των θυγατρικών της εταιριών από κάθε τυχόν αξίωση τους κατά πρώην και νυν μελών του διοικητικού συμβουλίου και μετόχων τους. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής.

5. Τροποποίηση του περί σκοπού άρθρου 4 του καταστατικού της Εταιρίας με προσθήκη δραστηριότητας χονδρικού εμπορίου διάφορων ειδών γενικά προς το Δημόσιο, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νοσοκομεία, δημοτικά κλπ. κοινωφελή ή όχι ιδρύματα και καταστήματα (ΚΑΔ 46.90.10.08), και δραστηριότητας ηλεκτρολογικών υδραυλικών και άλλων κατασκευαστικών εγκαταστάσεων.

6. Ενημέρωση προς τους μετόχους και επικείμενους εταιρικούς μετασχηματισμούς.

7. Λοιπές ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας σε α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση που θα συνέλθει την Δευτέρα 05.09.2016 και ώρα 11.30, στον ίδιο ως άνω τόπο, και σε β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση την Παρασκευή 16.09.2016 και ώρα 11.30 π.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο, για λήψη απόφασης επί των εν λόγω θεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v