Mε ταχύτητες ως και 1Gbps «πειραματίζεται» η Vodafone Ελλάδος

H Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας διαθέσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ.

Mε ταχύτητες ως και 1Gbps «πειραματίζεται» η Vodafone Ελλάδος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Vodafone επιτυγχάνει σε εργαστηριακό περιβάλλον, ταχύτητες δεδομένων 1Gbps mobile Internet, οδηγώντας τις εξελίξεις προς το 5G.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με τη Huawei, η Vodafone αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας LTE/LTE Advanced (4x4 MIMO, 5 Carrier Aggregation, 256 QAM) και επιτυγχάνει ταχύτητες λήψης δεδομένων 1Gbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Vodafone Ελλάδας είναι ο μόνος πάροχος που έχει επιτύχει αντίστοιχες ταχύτητες mobile internet στην Ελλάδα.

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας διαθέσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει Εγγύηση Δικτύου στους συνδρομητές της, έχοντας αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας. Επίσης συνεχίζει να αναπτύσσει το 4G+ δίκτυο της, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet με αξεπέραστες ταχύτητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v