Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλήρωσε τους τευτλοπαραγωγούς η ΕΒΖ

Μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου θα εξοφληθούν οι τευτλοπαραγωγοί για τις οφειλές της βιομηχανίας απέναντι τους του έτους 2015, επισημαίνει η ΕΒΖ.

Πλήρωσε τους τευτλοπαραγωγούς η ΕΒΖ

Έγινε σήμερα πληρωμή των τευτλοπαραγωγών και ακολουθεί αύριο η πληρωμή των ιδιοκτητών συγκομιστικών μηχανών τεύτλων από την ΕΒΖ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Οπως επισημαίνεται σχετικά, η διοίκηση της Ε.Β.Ζ ΑΕ ανταποκρίθηκε με συνέπεια στα όσα είχε υποσχεθεί τον Απρίλιο με την ανάληψη των καθηκόντων της και δηλώνει ότι μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου θα εξοφληθούν οι τευτλοπαραγωγοί για τις οφειλές της βιομηχανίας απέναντι τους του έτους 2015, όπως είχε δεσμευτεί.

Επίσης προχωρούν οι διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία των εργοστασίων Πλατέος και της Ορεστιάδας.

Με βάση τον προγραμματισμό η καμπάνια του 2016 θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Είναι εμφανές, σημειώνει η εταιρία, ότι μέσα από τις τεράστιες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της Ε.Β.Ζ ΑΕ, έγινε κατορθωτή η συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας και η εξυγίανση της προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Η διοίκηση της ΕΒΖ στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί τόσο τους παραγωγούς για την τεράστια ανοχή που επέδειξαν όσο και τους εργαζόμενους για την συνεργασία τους.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v