Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα τις Αχαρνές εγκαινιάζει η Jysk

Η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2016. Στόχος τα 40 καταστήματα στην πενταετία

Νέο κατάστημα τις Αχαρνές εγκαινιάζει η Jysk

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στις Αχαρνές, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στα πλαίσια αυτά βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK.

Η JYSK εδώ και καιρό ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα στα Βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας και έψαχνε για το κατάλληλο σημείο. Αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι και την εξοχή. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το website JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v