Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lyn Grobler νέο μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Η L. Grobler θα κατέχει τη θέση της μέχρι την επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση στην οποία θα είναι υποψήφια για επανεκλογή. To βιογραφικό της.

Η Lyn Grobler νέο μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά τη συνεδρία του στις 30 Αυγούστου 2016, αποφάσισε τον διορισμό της κας Lyn Grobler ως Μη- Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο διορισμός τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η κα Grobler θα κατέχει τη θέση της Διοικητικού Συμβούλου μέχρι την επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση στην οποία θα είναι υποψήφια για επανεκλογή.

Η κ. Grobler αποφοίτησε το 1985 από το πανεπιστήμιο Cape Peninsula Technology Universityτης Ν. Αφρικής με δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της Επεξεργασίας Ηλεκτρονικών Δεδομένων.

Το 2016 η κα. Grobler διορίστηκε ως Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής στην Hyperion Insurance Group και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Hyperion Group.

Προηγουμένως, η κα. Grobler εργάστηκε στην BP για 16 έτη, κατέχοντας διάφορες θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στον τομέα παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών, αποχωρώντας ως Αντιπρόεδρος και Ανώτατη Διευθύντρια Πληροφορικής, Εταιρικών Λειτουργιών, όπου ηγήθηκε του μετασχηματισμού του οργανισμού και του ψηφιακού χώρου μέσα από την εισαγωγή αλλαγών σε επίπεδο διαδικασιών και τεχνολογίας.

Πριν την BP, η κ. Grobler διαχειρίστηκε διεθνή έργα τεχνολογίας μεγάλης εμβέλειας και στρατηγικές στο Λονδίνο καθώς και στην Ν. Αφρική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v