Σε Βουλγαρία και Βαλκάνια επεκτείνεται η Δανός

Την επέκτασή της στη Βουλγαρία και σε χώρες των Βαλκανίων προωθεί η εταιρία Δανός Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων, η οποία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία δημιουργίας γραφείων.

Σε Βουλγαρία και Βαλκάνια επεκτείνεται η Δανός
Στη διαδικασία δημιουργίας γραφείων στη Βουλγαρία και σε χώρες των Βαλκανίων βρίσκεται η εταιρία Δανός, Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων.

Για 21 χρόνια η εταιρία λειτουργεί στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχει παρουσία και στην Κρήτη, μέσω τοπικής συνεργασίας.

Ο Ηλίας Δανός ίδρυσε την εταιρεία το 1968 στην Κύπρο. 27 χρόνια μετά, το 1995, ο Πάνος Δανός επέκτεινε την εταιρία στην Ελλάδα, και το 2008, σε συνεργασία με την BNP Paribas Real Estate, δημιουργήθηκαν γραφεία στην Σερβία.

Σήμερα, ο όμιλος διαθέτει 4 συνεταίρους και 70 επαγγελματίες συμβούλους ακινήτων, ενώ απασχολεί 5 ασκούμενους για την απόκτηση πιστοποίησης RICS.

Επιπλέον, 2 εξειδικευμένοι συνεργάτες δικηγόροι, 1 αρχιτεκτονικό γραφείο, 2 επιμετρητές ποσοτήτων, 3 λογιστές και μία εξειδικευμένη ομάδα σε θέματα Πράσινης Ανάπτυξης αποτελούν μέρος του Ομίλου.

Από πλευράς γραμματειακού προσωπικού απασχολούνται 7 άτομα, ενώ συνεργάζεται και με άλλους εξωτερικούς συνεργάτες για τη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών και δραστηριοτήτων του.

Ο όμιλος είναι επίσης, μέλος Διεθνών Οργανισμών Real Estate και έχει στρατηγική συνεργασία με την BNP Paribas Real Estate, σε όλες τις χώρες, που λειτουργεί, χρησιμοποιώντας, όποτε χρειαστεί, και το παγκόσμιο δίκτυό της, με στόχο την εξυπηρέτηση πελατών, οπουδήποτε κριθεί αναγκαίο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v