ΕΝΚΛΩ: Ανεβάζει το... θερμόμετρο η δήλωση Ρήγα

Η δήλωση του Π. Ρήγα έγινε ενώπιον κοινού (και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Αντωνίου), στο πλαίσιο κομματικής συγκέντρωσης του κυβερνώντος κόμματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ποια πρόταση εξετάζεται για την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία.

ΕΝΚΛΩ: Ανεβάζει το... θερμόμετρο η δήλωση Ρήγα

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Παναγιώτη Ρήγα, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πως «σύντομα θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας».

Η δήλωση του κ. Ρήγα έγινε ενώπιον κοινού (και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Αντωνίου), στο πλαίσιο κομματικής συγκέντρωσης του κυβερνώντος κόμματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και αναπτέρωσε το ηθικό των πρώην εργαζομένων, αλλά και τοπικών παραγόντων από τους νομούς Ροδόπης και Ημαθίας.

Όσο και αν συχνά οι δηλώσεις πολιτικών προσώπων αμφισβητούνται κατά τα τελευταία χρόνια, κύκλοι με τους οποίους επικοινώνησε το Euro2day.gr επιβεβαίωσαν πως «οι δηλώσεις Ρήγα έχουν βάση και επίσης πως -αν μη τι άλλο- παρατηρείται μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα στο θέμα».

Απέφυγαν ωστόσο να προδικάσουν από τώρα με βεβαιότητα το αποτέλεσμα των προσπαθειών που επιχειρούνται.

Ειδικότερα, η πρόταση που εξετάζεται είναι η μετοχοποίηση των χρεών της πάλαι ποτέ κραταιάς κλωστοϋφαντουργίας προς εργαζόμενους, δημόσιο και τράπεζες, έτσι ώστε να επαναλειτουργήσουν τρεις παραγωγικές μονάδες, απασχολώντας εκατοντάδες εργαζομένους σε ευαίσθητες γεωγραφικές περιοχές όπως η Ημαθία και η Θράκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v