Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριπλή διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ στα Healthcare Business Awards

Η εταιρία απέσπασε τα βραβεία Εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης, Εξωστρέφειας και Συμβολής στην απασχόληση στην κατηγορία στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

Τριπλή διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ στα Healthcare Business Awards

Τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η ΒΙΑΝΕΞ στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις» των βραβείων «Healthcare Business Awards 2016». Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβε τα βραβεία Εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης, Εξωστρέφειας και Συμβολής στην απασχόληση.

Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2016» της Boussias Communications και του Health Daily πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13/9/2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η κ. Γ. Βέρδη, Διευθύντρια Ποιότητας, εκπροσωπώντας τη Διοίκηση της εταιρίας παρέλαβε τα βραβεία για την «Εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση» και τη «Συμβολή στην απασχόληση». Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Εκ μέρους της Διοίκησης της εταιρίας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για τη σημερινή τιμητική διάκριση (...) Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη Διοίκηση της εταιρίας μας, η οποία σε περίοδο κρίσης, συνέχισε να επενδύει στην ποιότητα, σε εγκαταστάσεις και καινοτόμες τεχνολογίες αλλά πάνω απ' όλα, διατήρησε το ανθρώπινο δυναμικό της. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας, αισθανόμαστε περήφανοι και προστατευμένοι στην εταιρία που εργαζόμαστε, διότι η ΒΙΑΝΕΞ αποτελεί παράδειγμα διαχείρισης και απασχόλησης προσωπικού καθώς η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη, η αναγνώριση, η προστασία της υγείας και ασφάλειάς του πηγάζει μέσα από την καρδιά της Διοίκησης και όλων των Διευθυντών».

Το χρυσό βραβείο για την «Εξωστρέφεια» παρέλαβε η κ. Λ. Ξενιτού, Διευθύντρια Εξαγωγών της ΒΙΑΝΕΞ, η οποία επισήμανε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευελιξία που μας παρέχει και το προσωπικό της παραγωγής για την ποιότητα των προϊόντων μας, γιατί χωρίς ευελιξία και ποιότητα εξαγωγές δεν γίνονται».

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ, στην τελετή παρευρέθηκαν οι κ. Μαρία Φολερού, Λεμονιά Ξενιτού, Γεωργία Βέρδη, Σοφία Σπίθα και οι κ. Αντώνης Χατζηπέτρος, Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v