Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moody's: Eπιβεβαίωσε το «B1» της Intralot

Ο διεθνής οίκος διατήρησε και την αξιολόγηση «B1» για το ομόλογο των 250 εκατ. ευρώ λήξης 2021 που εξέδωσε η Intralot Capital Luxembourg. Τι αντανακλά το αρνητικό outlook.

Moodys: Eπιβεβαίωσε το «B1» της Intralot

Η Μoody’s επιβεβαίωσε την Πέμπτη την αξιολόγηση «B1» της Intralot, θέτοντας αρνητικό outlook.

Ο διεθνής οίκος διατήρησε και την αξιολόγηση «B1» για το ομόλογο των 250 εκατ. ευρώ λήξης 2021 που εξέδωσε η Intralot Capital Luxembourg και το ομόλογο των 325 εκατ. ευρώ λήξης 2018 που εξέδωσε η Intralot Finance Luxembourg.

«Η απόφαση μας να επιβεβαιώσουμε την αξιολόγηση της Intralot συνεκτιμά την διψήφια ανάπτυξη κερδών το πρώτο μισό του δημοσιονομικού έτους 2016, τις βελτιωμένες ταμειακές ροές και την σημαντική μείωση του χρέους με το μειωμένο της μέγεθος μετά την πώληση διάφορων τοπικών επιχειρήσεων» υποστηρίζει σε ανακοίνωση η Donatella Maso, αντιπρόεδρος και senior analyst της Moody’s.

Το αρνητικό outlook αντανακλά την αδύναμη θέση της Intralot στην κατηγορία της λόγω των διαρκών αλλαγών στο επιχειρηματικό της μοντέλο, την αδύναμη αν και βελτιούμενη παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών, καθώς και την αβεβαιότητα γύρω από την επικείμενη διάθεση στοιχείου ενεργητικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v