Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Βίκος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η εταιρία συμμετέχει στη δράση #Μοιράσου_το που πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Moraitis Beach στην Παραλία του Σχοινιά, με σκοπό τη στήριξη της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου».

Η Βίκος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Βίκος Α.Ε. πάντα παρούσα και ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά δρώμενα και δυναμικά εμπλεκόμενη σε αθλητικές εκδηλώσεις, στηρίζει τη δράση #Μοιράσου_το που πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Moraitis Beach στην Παραλία του Σχοινιά, με ένα αθλητικό event γεμάτο ρυθμό, διασκέδαση, αλληλεγγύη και πολύ «Μοιράζομαι», με σκοπό τη στήριξη της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου».

Με κύρια όχημα το «Μοιράζομαι» σαν λέξη, η Βίκος μαζί με τη Ομάδα LAVEyou σε καλεί σε μία αθλητική γιορτή που στόχο έχει να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία από 7 αγαπημένα αθλήματα, όπως WindSurf, Sup, Τρίαθλο, SurfSet, CrossFit, Yoga, Beach Volley. Παρόντες και αρωγοί της εκδήλωσης θα είναι διακεκριμένοι αθλητές και γυμναστές που θα μοιραστούν τα μυστικά του κάθε αθλήματος δίνοντας συμβουλές και αποκαλύπτοντας τα μυστικά της εμπειρίας τους.

Το κάλεσμα αφορά όλους εκείνους που επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά του να προσφέρουν σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης και αθλητικών δράσεων.

Παράλληλα με τα αθλητικά δρώμενα, η εκδήλωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα και στόχο τη συγκέντρωση αγαθών τα οποία θα δοθούν στην διακεκριμένη για το κοινωνικό της έργο οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου».

H Βίκος θα διαθέσει τα δικά της προϊόντα για τις ανάγκες της οργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v