Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων

Η τετραετής σύμβαση αφορά την παροχή από την Intrasoft συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας, καθώς και την εκπόνηση πλάνων και προϊόντων επικοινωνίας για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων.

Intrasoft: Σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων

Η Intrasoft International επιλέχθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων (European Union Agency for Railways) για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας, και την εκπόνηση πλάνων και προϊόντων επικοινωνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το τετραετές συμβόλαιο που υπεγράφη τονίζει την εκτεταμένη εμπειρία της Intrasoft στον τομέα της επικοινωνίας και τη θέση της ως κορυφαίου προμηθευτή υπηρεσιών επικοινωνίας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σιδηροδρόμων έχει ως αποστολή την ενίσχυση της ασφάλειας και της διαλειτουργικότητας των σιδηροδρόμων σε όλη την Ευρώπη, προσθέτοντας μια νέα διάσταση ως προς το κοινό όραμα για τη δημιουργία ενός πραγματικά ολοκληρωμένου και ανταγωνιστικού ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού κλάδου. Αναπτύσσει, προάγει και παρακολουθεί τα πρότυπα της Ε.Ε. όσον αφορά στη σιδηροδρομική συνεργασία και την ασφάλεια. Είναι επίσης υπεύθυνος για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Διαχείρισης της Σιδηροδρομικής Κυκλοφορίας (European Rail Traffic Management System - ERTMS).

Ο Οργανισμός αποτελείται από ένα ευρύ σώμα μελών που απαρτίζεται από φορείς και εταίρους από τον σιδηροδρομικό κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών ενώσεων και των επαγγελματιών των σιδηροδρόμων, καθώς και ένα φάσμα συνεργατών στο ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό κανονιστικό δίκτυο, όπως οι εθνικές αρχές και οι ευρωπαϊκοί θεσμικοί εταίροι. Ως εκ τούτου, απαιτεί διαφορετικές στρατηγικές και επικοινωνιακά προϊόντα για την προσέγγιση των διαφορετικών κοινών που το απαρτίζουν.

Η Intrasoft International θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από το γραφιστικό σχεδιασμό έως την παροχή στρατηγικών συμβουλών για επικοινωνιακές δράσεις. Επιπλέον, η ομάδα επικοινωνίας της εταιρίας θα αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση μελετών και έρευνας για τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και την αξιολόγηση των επιπτώσεων των δράσεων επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας το πρόσφατα ανεπτυγμένο εργαλείο VARID.

Ιδιαίτερη έμφαση στη σύμβαση δίνεται επίσης στην παροχή υπηρεσιών σύνταξης κειμένων. Η Intrasoft International θα χρησιμοποιεί τη βασική συντακτική ομάδα της για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων και πληροφοριών, ώστε να δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο που να απευθύνεται στο σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων. Επιπλέον, κειμενογράφοι και ειδικοί στο σχεδιασμό πανευρωπαϊκών δράσεων θα επικεντρωθούν στην δημιουργία εστιασμένου περιεχομένου και slogans με δυνητική εφαρμογή σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Ο κ Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων. Η απόφαση ανάθεσης επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση που κατέχουμε στις υπηρεσίες επικοινωνίας στην ευρωπαϊκή αγορά. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του Οργανισμού και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας στον τομέα αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v