Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Γ.Σ. στις 19/10 για σύναψη συμβάσεων με Deutsche Telekom

Τη σύναψη τριών συμβάσεων με την Deutsche Telekom για υπηρεσίες VoXX καλείται να εγκρίνει η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΤΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου.

ΟΤΕ: Γ.Σ. στις 19/10 για σύναψη συμβάσεων με Deutsche Telekom
Ο ΟΤΕ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16.00, στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, Λ. Κηφισίας 99 στο Μαρούσι, για τη παροχή ειδικής άδειας από τη Γ.Σ. με σκοπό τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ του Οργανισμού και της Deutsche Telekom για υπηρεσίες VoXX.

Συγκεκριμένα, τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν:

1. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη των εξής συμβάσεων : (A) Σύμβασης-Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών (Framework Cooperation and Service Agreement) και της σχετικής Επιμέρους Συμφωνίας (Service Arrangement) για την παροχή από την ΟΤΕ Α.Ε. προς την "Deutsche Telekom Pan-Net S.R.O." ("PanNet Slovakia") υπηρεσιών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και υποστήριξη υπηρεσιών (VoXX), (B) Σύμβασης-Πλαισίου (Framework Agreement) για την παροχή από την "Deutsche Telekom Europe Holding GmbH" ("DTEH") προς την "COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε." ("COSMOTE") υπηρεσιών (VoXX), και Γ) Σύμβαση (Service Agreement) παροχής από την "COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε." ("COSMOTE") προς την "Deutsche Telekom Pan-Net Greece ΕΠΕ" ("Pan-Net Greece") υπηρεσιών φιλοξενίας που σχετίζονται με υπηρεσίες (VoXX).

2. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για την τροποποίηση της συμφωνίας άδειας χρήσης σήματος μεταξύ της "Τelekom Romania Mobile Communications S.A." (Δικαιοδόχος) και της "Deutsche Telekom AG" (Δικαιοπάροχος).

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από τον Νόμο απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η α΄ επαναληπτική της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα συνέλθει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16.00 και η β΄ επαναληπτική την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 στον ίδιο χώρο, χωρίς τη δημοσίευση νέας πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v