Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής κάλυψαν το ΜΟΔ

Η Forthnet επιβεβαιώνει ότι κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη διάθεση αδιάθετων μετατρέψιμων ομολογιών εκδόσεώς της μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, η eταιρεία είχε λάβει εγγράφως ξεχωριστές δεσμευτικές προτάσεις από κάθε μία από τις τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής.

Forthnet: Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής κάλυψαν το ΜΟΔ

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όπως ενδεικτικά τα δημοσιεύματα των εφημερίδων Ημερησία (σελ. 9) και Καθημερινή («Στις τράπεζες ο έλεγχος της Forthnet» σελ. 17) και του ιστοτόπου www.capital.gr («Forthnet: Τα επόμενα βήματα μετά το ομολογιακό»), και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της αρμόδιας διεύθυνσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») επιβεβαιώνει ότι κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη διάθεση αδιάθετων μετατρέψιμων ομολογιών εκδόσεώς της μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, η Εταιρεία είχε λάβει εγγράφως ξεχωριστές δεσμευτικές προτάσεις από κάθε μία από τις τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής.

Με τον ανωτέρω τρόπο διατέθηκαν τελικώς 233.339.770 από τις συνολικά 329.882.392 αδιάθετες μετατρέψιμες ομολογίες, κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στην από 11.10.2016 σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

Οι εν λόγω τράπεζες αποτελούν «ειδικούς επενδυτές» κατά την έννοια του άρθρου 2, παρ. 1(στ) του Ν. 3401/2005.

Η παρούσα ανακοίνωση διενεργείται σύμφωνα με την υπό στοιχεία 5/204/2000 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει, και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v