Ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων Interamerican

Οι νέοι πιστοποιημένοι και με κωδικό συνεργάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου από την αρχή του έτους αυξήθηκαν εντυπωσιακά (141%) σε σύγκριση με πέρυσι.

Ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων Interamerican

Προχωρά από την Interamerican το «Genesis», σχέδιο για την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου πωλήσεων. Με το «Genesis», η εταιρεία προσδοκά να διπλασιάσει τους ασφαλιστικούς συμβούλους του εταιρικού δικτύου έως το τέλος του 2018 και να τριπλασιάσει τη νέα παραγωγή υγείας. Κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, στο σύνολο της παραγωγής μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων της εταιρείας που έφθασε τα 241 εκατ. ευρώ, το δίκτυο πωλήσεων Agency συνεισέφερε το 36%. Στο δίκτυο, έχουν αναπτυχθεί φέτος 4 νέα γραφεία πωλήσεων και προγραμματίζεται να ξεκινήσουν έως το τέλος του έτους και άλλα 3 γραφεία.

Οπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, οι νέοι πιστοποιημένοι και με κωδικό συνεργάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου από την αρχή του έτους αυξήθηκαν εντυπωσιακά (141%) σε σύγκριση με πέρυσι φθάνοντας, ήδη, τους 515.

Κατά τις προβλέψεις, η Interamerican θα ξεπεράσει τον στόχο της για φέτος, που είναι 600 νέοι συνεργάτες. Πέρυσι κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, η εταιρεία είχε εγγράψει στο δυναμικό της 214 νέους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Επισημαίνεται ότι οι νέοι συνεργάτες αποδίδουν και σημαντική νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας, που είναι ο παράλληλος στόχος του προγράμματος «Genesis» και στο σύνολο της νέας παραγωγής κατά το εννεάμηνο, φθάνει το 17%. O δείκτης διατήρησης των νέων συνεργατών είναι ιδιαίτερα υψηλός, πάνω από το 97% κατά το πρώτο έτος συνεργασίας και 80% το δεύτερο έτος, ενώ και στην είσοδο-έξοδο η σχέση είναι πολύ θετική, με αντιστοιχία 2,2 εισερχομένων σε κάθε αποχώρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v