Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε συμβάσεις εντός του ομίλου DT

Σειρά συμβάσεων με εταιρείες εντός του ομίλου της Deutsche Telekom ενέκρινε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ. Αφορούν μεταξύ άλλων και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

ΟΤΕ: Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση ενέκρινε συμβάσεις εντός του ομίλου DT

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε., με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 76,8% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και λήφθηκαν επί αυτών αποφάσεις κατά πλειοψηφία. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΓΣ της ΟΤΕ Α.Ε. χορήγησε ειδική άδεια, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920:

- Για τη σύναψη των εξής συμβάσεων : (A) Σύμβασης-Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών (Framework Cooperation and Service Agreement) και της σχετικής Επιμέρους Συμφωνίας (Service Arrangement) για την παροχή από την ΟΤΕ Α.Ε. προς την "Deutsche Telekom Pan-Net S.R.O." ("Pan-Net Slovakia") υπηρεσιών που σχετίζονται με την ανάπτυξη και υποστήριξη υπηρεσιών (VoXX), (B) Σύμβασης-Πλαισίου (Framework Agreement) για την παροχή από την "Deutsche Telekom Europe Holding GmbH" ("DTEH") προς την "COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε." ("COSMOTE") υπηρεσιών (VoXX), και Γ) Σύμβασης (Service Agreement) παροχής από την "COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε." ("COSMOTE") προς την "Deutsche Telekom Pan-Net Greece ΕΠΕ" ("Pan-Net Greece") υπηρεσιών φιλοξενίας που σχετίζονται με υπηρεσίες (VoXX).

- Για την τροποποίηση της συμφωνίας άδειας χρήσης σήματος μεταξύ της "Τelekom Romania Mobile Communications S.A." (Δικαιοδόχος) και της "Deutsche Telekom AG" (Δικαιοπάροχος).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v