Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώνεται η αναδιοργάνωση της One Team

Νέες συνεργασίες και νέα στελέχη για την εταιρεία επικοινωνίας One Team η οποία προχώρησε σε σειρά οργανωτικών αλλαγών. Τα στελέχη που αναλαμβάνουν επιτελικούς ρόλους.

Ολοκληρώνεται η αναδιοργάνωση της One Team

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία συνολικής αναδιοργάνωσης της εταιρείας επικοινωνίας One Team. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "με αποκλειστικό σκοπό την επίτευξη των μεσοπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων επιχειρησιακών στόχων οργανισμών και επιχειρήσεων, η One Team συστήνει στην Ελληνική αγορά την έννοια του ’Phygital Agency’. Συνδυάζοντας τις δοκιμασμένες τεχνικές της προβολής και επικοινωνίας στο φυσικό περιβάλλον, και αξιοποιώντας τις πολυδιάστατες δυνατότητες της ψηφιακής επικοινωνίας, αντιλαμβάνεται, αναλύει, προλαμβάνει, σκέπτεται, προτείνει και εφαρμόζει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες της".

Στο πλαίσιο αυτό, η One Team ολοκλήρωσε τη λειτουργική απορρόφηση των δραστηριοτήτων Social Media της Rubicon - Digital Marketing δημιουργώντας ένα ενιαίο και ευέλικτο σχήμα φυσικής και ψηφιακής επικοινωνίας.

Η εταιρία "έχει εφαρμόσει ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας βασιζόμενη στις ανάγκες του σήμερα αλλά και τις προκλήσεις του αύριο. Παράλληλα, σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία και τον κλάδο της επικοινωνίας ειδικότερα, η One Team τολμά και επενδύει σε στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία αλλά και σε νέους ταλαντούχους επαγγελματίες της επικοινωνίας".

Η νέα οργανωτική δομή της One Team στηρίζεται σε τέσσερις λειτουργικούς τομείς οι οποίοι έχουν ως επικεφαλής καταξιωμένα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα:

Head of Strategic Growth ανέλαβε ο Γιώργος Σαρηγιάννης, προερχόμενος από τον Όμιλο Κοπελούζου όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Marketing. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας κατείχε θέσεις ευθύνης στις εταιρείες, DPG, Intracom Holdings, Bold Ogilvy και Olympic DDB Athens.

Head of Client Service ανέλαβε η Χριστίνα Σαρρή, εμπειρότατο στέλεχος της επικοινωνίας, με επιτυχημένη διαδρομή στις εταιρίες Havas WW Athens, Olympic DDB Athens, Spot JWT Athens, Scholz & Friends, και Ashley & Holmes.

Head of Digital ανέλαβε ο Παναγιώτης Παπαχατζής, εκ των πρωτοπόρων του digital marketing στην ελληνική αγορά, με προϋπηρεσία στις εταιρίες The Newtons, We are P Cubed, Avakon+, και Save Max. 

Head of Media Relations ανέλαβε η Χαρά Γκίνη, με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, και εξειδίκευση στην οργάνωση και λειτουργία Γραφείου Τύπου, έχοντας ήδη συμπληρώσει 10ετή παρουσία στο δυναμικό της One Team.

Σημειώνεται επίσης ότι η One Team, "θέτοντας ως στόχο τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη δυναμικότερη τοποθέτηση αυτών στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων, έχει προχωρήσει σε στρατηγική συμμαχία με τα δίκτυα της FIPRA International και της LNE Group".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v