Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Housemarket: Πού θα πάνε τα κεφάλαια του ομολογιακού

Το χρονοδιάγραμμα και τη χρήση/επένδυση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την έκδοση του κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 40 εκατ. ευρώ, ανακοίνωση η Housemarket.

Housemarket: Πού θα πάνε τα κεφάλαια του ομολογιακού
Η Housemarket, μέλος του ομίλου Fourlis, αναφορικά με την έκδοση του κοινού ομολογιακού δανείου έως ευρώ 40.000.000, η οποία διενεργήθηκε με Δημόσια Προσφορά στην Ελλάδα με καταβολή μετρητών την περίοδο από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2016, ενημερώνει ότι προέκυψαν τα ακόλουθα:

1. Το οριστικό ύψος των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ανήλθε σε 40.000.000 ευρώ.

2. Σύμφωνα με το υπ΄ αριθ. 364/04.10.2016 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας εγκρίθηκε και επικυρώθηκε την ανωτέρω ημερομηνία η κάλυψη της έκδοσης του Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

3. Οι τελικές δαπάνες της έκδοσης ανήλθαν σε 860.083 ευρώ. Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, ότι οι δαπάνες έκδοσης δεν αφαιρούνται από τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια της έκδοσης αλλά καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία.

4. Τα συγκεκριμένα ανά κατηγορία χρήσης/επένδυσης προοριζόμενα ποσά και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των σκοπούμενων επενδύσεων έχει ως εξής:

5. Τα προσωρινά αδιάθετα κεφάλαια της έκδοσης του Κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι την πλήρη διάθεσή τους επενδύονται σε βραχυπρόθεσμες προθεσμιακές καταθέσεις σε ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v