Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σωλ. Κορίνθου: Δίκαιες και εύλογες οι σχέσεις ανταλλαγής λέει το Δ.Σ.

Το Δ.Σ. της Σωληνουργείας Κορίνθου στην έκθεσή του προς τη γενική συνέλευση σχετικά με τη διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας και της Ελληνικά Καλώδια από τη Cenergy, χαρακτηρίζει τις σχέσεις ανταλλαγής δίκαιες και εύλογες.

Σωλ. Κορίνθου: Δίκαιες και εύλογες οι σχέσεις ανταλλαγής λέει το Δ.Σ.
Δίκαιες και εύλογες χαρακτηρίζει τις σχέσεις ανταλλαγής μετοχών μεταξύ των απορροφώμενων εταιριών Σωληνουργεία Κορίνθου και Ελληνικά Καλώδια από τη Cenergy Holdings, το διοικητικό συμβούλιο της Σωληνουργείας Κορίνθου στην έκθεσή προς τη γενική συνέλευση των μετόχων.

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. στην έκθεση, οι μέθοδοι αποτίμησης που χρησιμοποιήθηκαν και η σχετική στάθμιση που δόθηκε σε κάθε μία από τις εταιρίες, κρίνονται κατάλληλες για τη σχεδιαζόμενη διασυνοριακή συγχώνευση και είναι συνεπής με προηγούμενες συγχωνεύσεις του ομίλου Viohalco.

Επίσης σημειώνεται ότι βάσει των μεθόδων αποτίμησης, τα διοικητικά συμβούλιο καθόρισαν την αξία της Cenergy σε 52.302,4038593608 ευρώ, την αξία της Σωληνουργείας Κορίνθου σε 240.000.000 ευρώ και αυτήν της Ελληνικά Καλώδια σε 127.500.001,389222, τιμές που βρίσκονται εντός του εύρους των αποτιμήσεών τους.

*Δείτε ολόκληρη την έκθεση του Δ.Σ. στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v