ΕΤΕ: Αναβολή στην απόφαση για Πρόεδρο και νέα μέλη λόγω ΤΧΣ

Προσωρινή αναβολή από ΤΧΣ στις αποφάσεις για νέο πρόεδρο και νέα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της Εθνικής. Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι αποφάσεις. Οι νέες κρίσιμες συνεδριάσεις.

ΕΤΕ: Αναβολή στην απόφαση για Πρόεδρο και νέα μέλη λόγω ΤΧΣ

Σε αναβολή απόφασης για την εκλογή έξι νέων μελών του ΔΣ μεταξύ των οποίων και του προσώπου που θα αναλάβει τη θέση του προέδρου οδηγήθηκε η ΕΤΕ λόγω αιτήματος του ΤΧΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ ζήτησε από την Εθνική να αναβάλει για λίγες ημέρες την εκλογή των έξι μελών επειδή χρειάζεται χρόνο για να αξιολογήσει τους υποψήφιους.

Μετά το παραπάνω αίτημα οι αποφάσεις για τον νέο πρόεδρο και τα υπόλοιπα νέα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της Εθνικής αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίασή του την επόμενη εβδομάδα, η οποία πιθανότατα θα οριστεί για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση την προσεχή Τρίτη, 1η Νοεμβρίου, κατά την οποία αναμένεται να αξιολογήσει τα προτεινόμενα πρόσωπα τόσο για τη θέση του προέδρου (Π. Θωμόπουλος, Δ. Τσιτσιράγκος) όσο και για τις θέσεις των υπολοίπων μη εκτελεστικών μελών.

Κύκλοι του Ταμείου μιλώντας στο Euro2day.gr σημειώνουν ότι δεν θα απαιτηθεί να περιμένει το Ταμείο την έκδοση του ΦΕΚ είτε για τον διορισμό νέας διοίκησης είτε για την παράταση των αρμοδιοτήτων της υφιστάμενης μεταβατικής εκτελεστικής επιτροπής.

Και αυτό διότι το Γενικό Συμβούλιο το οποίο και αποφασίζει δεν έχει αλλαγές στην σύνθεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v