Κύκλωμα εκβιαστών κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη η Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ

Η εταιρεία δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις των εκβιαστών και προσέφυγε άμεσα στη Δικαιοσύνη, όπου κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών.

Κύκλωμα εκβιαστών κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη η Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ

Κύκλωμα εκβιαστών κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη η εταιρία εμπορίας κρεάτων ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, στο οποίο συμμετέχουν πρώην εργαζόμενοί της με υποκρυπτόμενες ενδεχομένως και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις από τον χώρο εμπορίας κρεάτων, όπως καταγγέλλει η εταιρεία. 

Η εταιρεία δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις των εκβιαστών, που με ψευδή, κατασκευασμένα και σκηνοθετημένα στοιχεία επιχείρησαν και να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος. Η Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ μέσω της δικηγορικής εταιρίας Νίκος Αγαπηνός Δικηγορική Εταιρία προσέφυγε άμεσα στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η επιχείρηση ευχαριστεί τους πελάτες της, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες της και πρωτίστως τους απλούς καταναλωτές για την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Οι εκβιαστές συνελήφθησαν και βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, που εφεξής έχει τον λόγο».

Η υπόθεση αφορά, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες εκβίαση, σκηνοθετημένα βίντεο της δήθεν ελληνοποίησης κρεάτων εκ μέρους της Φλωρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v