Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα Hunkemoller στη Θεσσαλονίκη από τη Μάλλιαρης

Το δέκατο κατάστημα της αλυσίδας εσωρούχων Hunkemoller, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε στις 13 Οκτωβρίου η εταιρία Μάλλιαρης. Σχέδια για δημιουργία τριών νέων καταστημάτων το 2017.

Νέο κατάστημα Hunkemoller στη Θεσσαλονίκη από τη Μάλλιαρης

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 η Μάλλιαρης Α.Ε. άνοιξε το δέκατο σε σειρά κατάστημά της, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος, στο Mediterranean Cosmos.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κατάστημα Hunkemöller άνοιξε πριν από ένα χρόνο στην Πάτρα.

H Μάλλιαρης Α.Ε. εκτός από το Master Franchise της ολλανδικής Hunkemöller διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της αμερικανικής Claire's.

Νε πολυετή εμπειρία στο χώρο του franchise η Μάλλιαρης έχει δημιουργήσει το αναπτυξιακό της πλάνο προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και σε σημαντικές εμπορικά ελληνικές πόλεις.

Το νέο κατάστημα Hunkemöller βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Η Hunkemöller προσφέρει μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία από fashion & basics εσώρουχα σε ανταγωνιστικές τιμές.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη λειτουργία του νέου καταστήματος Hunkemöller στο Mediterranean Cosmos. Η πορεία μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας! Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των brands μας καθώς και η συμβολή μας στην προσπάθεια δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Η αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας για το 2017 εστιάζεται στη δημιουργία τριών (3) νέων καταστημάτων κυρίως στην Αττική, σε κεντρικούς δρόμους και μεγάλα εμπορικά κέντρα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μάλλιαρης Master Franchisor της Hunkemöller και της Claire's για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v