Εκδήλωση για τις ψηφιακές δεξιότητες από Microsoft Hellas

Στόχος της είναι η ενημέρωση της νέας γενιάς για τις ευκαιρίες που διανοίγονται σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από την εκμάθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων και η ανάδειξη του προγραμματισμού (coding) ως πύλης εισόδου στην αγορά εργασίας του μέλλοντος.

Εκδήλωση για τις ψηφιακές δεξιότητες από Microsoft Hellas
H Microsoft Hellas με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: "Digi Skills Empowerment: Connecting Youth with the future".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.00-13.00, στα γραφεία της Microsoft Hellas (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση της νέας γενιάς για τις ευκαιρίες που διανοίγονται σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από την εκμάθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και η ανάδειξη της σημασίας του προγραμματισμού (coding) ως πύλης εισόδου στην αγορά εργασίας του μέλλοντος.

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της «Ώρας του Κώδικα», κατά τη διάρκεια της Εκπαιδευτικής Εβδομάδας για την Επιστήμη της Πληροφορικής στις 5-11 Δεκεμβρίου 2016.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v