Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση του Palo News Digest στα Greek Exports Awards

Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από 1.400 sites και 10.000 blogs, συνοπτικά στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Είναι διαθέσιμη δωρεάν σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία.

Διάκριση του Palo News Digest στα Greek Exports Awards

To Palo News Digest, η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ειδησεογραφία από όλα τα sites και blogs σε περιλήψεις, βραβεύθηκε στην κατηγορία Top Innovation in Exports των Greek Exports Awards αφού πλέον έχει παρουσία σε 5 χώρες.

Συγκεκριμένα το Palo News Digest βραβεύθηκε με το silver award στην κατηγορία Top Innovation in Exports, ξεχωρίζοντας για τις μοναδικές και καινοτόμες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που έχουν αναπτυχθεί από την Palo services ειδικά για την εφαρμογή.

Μετά την απονομή ο ιδρυτής και CEO της Palo services κ. Παναγιώτης Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου εργαλείου ενημέρωσης, όπως είναι το Palo News Digest. Το Βραβείο αυτό αλλά και τα Βραβεία ΕΒΓΕ 2016, mobile excellence awards 2016 είναι μία ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Το Digest αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς χρήστες, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και μας δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στα Android ratings μεταξύ όλων των ειδησεογραφικών εφαρμογών στην Ελλάδα. H μεγάλη ανταπόκριση στο ελληνικό κοινό με πάνω από 50Κ χρήστες μας έδωσε τη δύναμη να αναπτύξουμε την εφαρμογή σε άλλες 4 χώρες και να συνεχίζουμε την ανάπτυξη και εξέλιξ;h της».

Η εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από 1.400 sites και 10.000 blogs εύκολα, γρήγορα και συνοπτικά στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης!

Όπως αναφέρει η εταιρία, από τις τέσσερις βασικές επιλογές της εφαρμογής (NewsDigest, Ροή Ειδήσεων, HotTopics, Ροή Video) oι χρήστες έχουν «αγαπήσει» και χρησιμοποιούν καθημερινά το NewsDigest, καθώς είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που παρουσιάζει σε περιλήψεις τις κυριότερες ειδήσεις 3 φορές την ημέρα από την Ελλάδα και τον κόσμο, με βάση τα δημοσιεύματα από όλα τα Sites και Blogs του διαδικτύου!

Το Palo News Digest είναι σήμερα διαθέσιμο δωρεάν σε 5 χώρες -Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία- για τους χρήστες smartphones στο App Store και το Google Play.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v