Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά για χριστουγεννιάτικα ταξίδια από τη Visa

Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα pamediakopes.gr και κάνουν κράτηση εισιτηρίων για οποιονδήποτε προορισμό στο εξωτερικό από 21 Νοεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2016, χρησιμοποιώντας τη Visa κάρτα τους θα κερδίσουν επί τόπου έκπτωση 20 ευρώ.

Προσφορά για χριστουγεννιάτικα ταξίδια από τη Visa

Η Visa σε συνεργασία με το pamediakopes.gr προσφέρει σε όλους τους κατόχους κάρτας Visa έναν ακόμη λόγο για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα pamediakopes.gr και κάνουν κράτηση εισιτηρίων για οποιονδήποτε προορισμό στο εξωτερικό από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016, χρησιμοποιώντας τη Visa κάρτα τους θα κερδίσουν επί τόπου έκπτωση 20 ευρώ σε κάθε εισιτήριο για πτήσεις από Ελλάδα σε εξωτερικό.

Η προσφορά ισχύει για τα πρώτα 2.000 εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της δεδομένης χρονικής περιόδου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις). Εξαιρούνται οι πτήσεις των low-cost carriers.

O κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το pamediakopes.gr και για τη χειμερινή περίοδο προσφέροντας στους κατόχους Visa την ευκαιρία να συνδυάσουν το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους με μία μοναδική προσφορά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το visa.gr και το pamediakopes.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v