Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο δρομολόγιο για Ζάκυνθο από την British Airways

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο του Χίθροου απευθείας προς τη Ζάκυνθο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Νέο δρομολόγιο για Ζάκυνθο από την British Airways
Η British Airways προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο, με δύο νέες απευθείας πτήσεις από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Ζάκυνθο, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πτήσεών της προς την Ελλάδα για το 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το νέο δρομολόγιο είναι ήδη διαθέσιμο προς κράτηση στο www.ba.com, αλλά και μέσω των συνεργαζόμενων με την British Airways ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 3 Ιουνίου 2017.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο του Χίθροου απευθείας προς τη Ζάκυνθο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Ο νέος αυτός προορισμός προστίθεται στη λίστα των προορισμών της British Airways στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κω, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Καλαμάτα και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών καλοκαιρινών, και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι η Ζάκυνθος αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο εκτεταμένο δίκτυο της British Airways στην Ελλάδα. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την μακρά πορεία μας στην Ελλάδα, που μετρά πάνω από 90 χρόνια πτήσεων στην αγορά.

Η νέα αυτή επέκταση του πτητικού μας έργου αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για τη σημασία της ελληνικής αγοράς για την British Airways, της συνεχούς επένδυσης που πραγματοποιούμε, αλλά και της υποστήριξης που προσφέρουμε σε τοπικό επίπεδο. Η νέα μας πτήση προς τη Ζάκυνθο θα προσφέρει στους επιβάτες από τη Βρετανία ακόμη μία εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει και τη μετάβαση των κατοίκων της Ελλάδας στο Λονδίνο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, απευθείας μέσω του αεροδρομίου του Χίθροου".

Οι πτήσεις προς τον προορισμό της Ζακύνθου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α320 από το Terminal 5 του αεροδρομίου του Χίθροου και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θέσεων Euro Traveller (οικονομική θέση) και Club Europe (business class θέση).

Οι πτήσεις με την British Airways περιλαμβάνουν μία δωρεάν αποσκευή μέγιστου βάρους 23 κιλών (με παράδοση στο γκισέ κατά το check-in) και επιπλέον μια χειραποσκευή διαστάσεων 45 x 36 x 20 εκ. και μια χειραποσκευή διαστάσεων 56 x 45 x 25 εκ., μέγιστου βάρους 23 κιλών η καθεμία, δωρεάν on-line check-in και δυνατότητα επιλογής θέσης.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Club Europe θέσης μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα lounges της British Airways, όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τους ειδικούς χώρους για ταχύτερο check-in και τις δύο δωρεάν αποσκευές βάρους 32 κιλών, συν μία χειραποσκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v