Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kraft Paints: Συμμετοχή στην ανακαίνιση του Wyndham Grand Athens Hotel

Στηn ανακαίνιση του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν χρώματα με αντιμικροβιακή δράση και ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων, καθώς και προηγμένης τεχνολογίας στεγανωτικά υλικά της Kraft Paints.

Kraft Paints: Συμμετοχή στην ανακαίνιση του Wyndham Grand Athens Hotel
Με καινοτόμα χρώματα και υλικά στεγάνωσης, η Kraft Paints συμμετείχε στη ριζική ανακαίνιση του 9όροφου συγκροτήματος της Πλατείας Καραϊσκάκη και τη μεταμόρφωσή του στο Wyndham Grand Athens Hotel.

Όπως σημειώνει η εταιρία, η χρήση χρωμάτων που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο κτίριο αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία στη ριζική ανακαίνιση του νέου Wyndham Grand Athens Hotel. Στα δωμάτια και τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου εφαρμόσθηκε το υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα Master, με αντιμικροβιακή δράση και ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες, που θα συμβάλλει στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται μέσα σε αυτά, ιδίως εφόσον βρίσκεται στην καρδιά του, επιβαρυμένου με ρυπογόνες ουσίες, αστικού κέντρου της πόλης.

Επιπλέον, στην οροφή του ξενοδοχείου, που φιλοξενεί cafe, bar και πισίνα, εφαρμόσθηκαν προηγμένης τεχνολογίας στεγανωτικά υλικά, που θα προσφέρουν απόλυτη προστασία της κατασκευής από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες (ακόμη και με την ύπαρξη πισίνας πάνω από εσωτερικό χώρο). Παράλληλα, η χρήση αυτών των υλικών θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του θερμού καλοκαιριού της Αθήνας, καθώς είναι Πιστοποιημένα Ψυχρά Υλικά από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

«Είναι πλέον σαφής η στροφή, τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών, σε καινοτόμα χρώματα και οικοδομικά υλικά, που συμβάλλουν στη βελτίωση της διαβίωσης των ανθρώπων που ζουν μέσα στα κτίρια. Το βλέπουμε καθημερινά, με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων αυτών. Τα προϊόντα νέας γενιάς της Kraft Paints διακρίνονται ιδιαίτερα για αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τους, και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε την καινοτομία αυτή να δίνει αξία στους πελάτες μας και στη δουλειά τους, και εν προκειμένω να επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη μιας εκ των κορυφαίων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο, για να δημιουργηθεί ένα εμβληματικό ξενοδοχείο για την Αθήνα. Η καινοτομία είναι το πιο σημαντικό μας όχημα για να δίνουμε και εμείς, με τη σειρά μας, αξία στα μεγάλα έργα του τουρισμού στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος Ρίζος, Marketing Manager της Kraft Paints.

Επισημαίνεται ότι η ανακαίνιση του Wyndham έρχεται σε συνέχεια σειράς τουριστικών επενδύσεων με σημαντική συμβολή στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, στις οποίες η Kraft Paints συμμετείχε ενεργά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας οικοδομικά υλικά (π.χ. νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα και στην περιφέρεια, νέο Αεροδρόμιο Πάρου κ.τ.λ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v