Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wind: Ολοκληρώθηκε ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ

Η ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της Wind, υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Wind: Ολοκληρώθηκε ΑΜΚ 25 εκατ. ευρώ

Οι μέτοχοι της WIND Ελλάς προχώρησαν σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €25 εκατ., αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της ΑΜΚ, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιτυχή άντληση κεφαλαίων ύψους € 250 εκατ. μέσω ομολογιακού δανείου από τις διεθνείς αγορές, ενισχύει περαιτέρω τη ρευστότητα της WIND και επισφραγίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του επενδυτικού προγράμματος της πενταετίας 2017-2021, που εστιάζει σε δίκτυα νέας γενιάς στην κινητή (4G, 4G+) και σταθερή τηλεφωνία (VDSL, FTTx), αλλά και στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς Νάσος Ζαρκαλής δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και η στήριξη των μετόχων αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της WIND.

Μέσα σε ένα εύθραυστο οικονομικό περιβάλλον υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το επενδυτικό μας πλάνο σε δίκτυα υπερ-υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες. Βασική μας προτεραιότητα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία, όχι μόνο για τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας, αλλά και για τη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v