Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λουξ: Συνεργασία με Lidl το 2017

Η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την αλυσίδα Lidl. Η συγκεκριμένη συνεργασία εκτιμάται ότι μπορεί να της αποφέρει επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ τζίρο σε ετήσια βάση.

Λουξ: Συνεργασία με Lidl το 2017

Με νέες συνεργασίες στο λιανεμπόριο μέσα στο 2017 αλλά και με μια καινούργια σειρά προϊόντων επιχειρεί να κερδίσει περαιτέρω μερίδια αγοράς η πατρινή βιομηχανία παραγωγής αναψυκτικών Λουξ Μαρλαφέκας.

Η εταιρεία λανσάρει ήδη στην ελληνική αγορά μια νέα σειρά αναψυκτικών light, η οποία προέκυψε μετά από επένδυση 6 εκατ. ευρώ που πραγματοποίησε πρόσφατα στο εργοστάσιό της στην Πάτρα. Η συγκεκριμένη σειρά αναμένεται να προωθηθεί και στο εξαγωγικό δίκτυο της εταιρείας (22 χώρες).

Παράλληλα όμως η εταιρεία προωθεί περαιτέρω συνεργασίες με το ελληνικό λιανεμπόριο καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την τοποθέτηση των προϊόντων της στην αλυσίδα Lidl. Η συγκεκριμένη συνεργασία εκτιμάται ότι μπορεί να της αποφέρει επιπλέον 1,5 εκατ. τζίρο σε ετήσια βάση.

Σημειώνεται ότι η Λουξ κατέχει μερίδιο 27% στην κατηγορία flavors (εκτός προϊόντων cola), κατέχοντας τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

Στο εννεάμηνο του 2016 οι πωλήσεις της εταιρείας τρέχουν με ρυθμό +7,5%, τη στιγμή που η αγορά με βάση στοιχεία IRI (εταιρεία μετρήσεων) υποχωρεί κατά 12,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v