Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της G4S Cash Solutions στους True Leaders

Η G4S Cash Solutions για τέταρτη χρονιά βραβεύτηκε ως μία εκ των κορυφαίων εταιριών στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο του θεσμού True Leaders της ICAP Group.

Διάκριση της G4S Cash Solutions στους True Leaders
Μία ακόμη βράβευση στο θεσμό True Leaders του ICAP Group για την εταιρεία που διακινεί πάνω από το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας

Για 4η χρονιά, η G4S Cash Solutions, η εταιρία που διακινεί αξίες που υπολογίζονται πάνω από το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας, βραβεύτηκε ως μία εκ των κορυφαίων εταιριών στην ελληνική αγορά από τον ετήσιο έγκριτο θεσμό True Leaders του ICAP Group.

Τονίζεται ότι ο θεσμός True Leaders είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που βραβεύει εταιρίες και ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια. Μάλιστα, από το σύνολο των 14.000 υποψήφιων επιχειρήσεων, μόνο 58 εταιρίες και 13 όμιλοι κατόρθωσαν να διακριθούν, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα απαιτητικά κριτήρια που θέτει το ICAP Group, όπως η υψηλή κερδοφορία, οι θέσεις εργασίας, ο κύκλος εργασιών και η πιστοληπτική ικανότητα.

Όπως σημειώνει η G4S Cash Solutions, που είναι μέλος του Ομίλου G4S, του μεγαλύτερου ομίλου ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 20 Επιχειρησιακών Κέντρων, καθώς και τον μεγαλύτερο και αρτιότερο τεχνολογικά στόλο οχημάτων εκτελώντας περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες διακινήσεις αξιών ετησίως, με τις μεταφερόμενες αξίες να ξεπερνούν το 50% του ετήσιου ΑΕΠ της χώρας. Παράλληλα, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη κορυφαίων θεσμικών φορέων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εταιριών και επιχειρήσεων του λιανεμπορίου, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τον περιορισμό των περιστατικών ασφαλείας αλλά και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας για τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, με την ανάπτυξη της καινοτόμου, ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης μετρητών CASH360 για μεγάλες επιχειρήσεις λιανεμπορίου και μικρά εμπορικά καταστήματα, η εταιρία προστατεύει τις επιχειρήσεις από περιστατικά κλοπής και ληστείας, πιστώνοντας παράλληλα σε πραγματικό χρόνο το λογαριασμό τους, και καλύπτοντας τον πλήρη κύκλο ροής του χρήματος, από το κατάστημα έως την κατάθεσή του στην τράπεζα. Ταυτόχρονα, με την αυτοματοποιημένη καταμέτρηση των καταθέσεων που προσφέρει η λύση, μειώνεται σημαντικά το κόστος διαχείρισης των μετρητών μιας επιχείρησης (λιγότερες εργατοώρες) και ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα.

Μετά την παραλαβή του βραβείου “True Leader 2015”, ο Γενικός Διευθυντής της G4S Cash Solutions, κ. Γιάννης Λυμπερόπουλος, δήλωσε: «Η συνέχεια στις διακρίσεις της G4S Cash Solutions από τον θεσμό “True Leaders” του ICAP Group, αποτελεί για εμάς σπουδαία επιβράβευση της συνέπειας και της αξιοπιστίας που μας κατατάσσουν, εδώ και χρόνια, πρώτους στη μεταφορά και διαχείριση αξιών στην Ελλάδα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία και ουσία ότι ο θεσμός εξετάζει μετρήσιμα, ποιοτικά χαρακτηριστικά κατά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, γεγονός που αφενός δίνει αξία στην ίδια τη βράβευση και αφετέρου αναδεικνύει τη συμβολή μας στην ομαλότητα της αγοράς και των συναλλαγών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v