Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας για το Καστελόριζο

Ο όμιλος διαθέτoντας το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», τους «Ορίζοντες Λυκαβητού», το «Όμικρον», το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές και το «Μezze Glyfada»

Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας για το Καστελόριζο

Για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και τη διαχρονική, συνεχή ανάπτυξη των εστιατορίων του, βραβεύτηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ο ιδρυτής του Ομίλου Καστελόριζο Αντώνης Σταύρου (φωτ. αριστερά) με το «Βραβείο Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

«Ξεκίνησα το 1977, σερβίροντας σε εστιατόριο στις Τζιτζιφιές, μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο και έτσι άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα το 1981, έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα το άνοιγμα 9 εστιατορίων», είπε ο κ. Σταύρου στη κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον πρόεδρο του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής του ομίλου αναφέρθηκε στους 200 εργαζόμενους, τα μέλη της οικογενείας του που δουλεύουν πάνω από 12 ώρες, επιβλέποντας με επιμέλεια την κάθε επιχείρηση, αλλά κυρίως ευχαριστώντας τα παιδιά του, τονίζοντας ότι «Προσπαθώ σε κάθε κατάστημα να υπάρχουν και οικονομικά μενού, ακολουθώντας την οικονομική κρίση, παρακολουθώντας όμως τις γευστικές εξελίξεις, αλλά και διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα των υπηρεσιών », προσθέτοντας πως «φέτος ανοίξαμε δύο καταστήματα, στην Γλυφάδα το «Ramino» και στη Βούλα το «K.Grill», στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο, ενώ σεβόμαστε διαχρονικά τον παράγοντα άνθρωπο, από τον αρχιμάγειρά μας, μέχρι τον λαντζέρη, γι αυτό και είναι όλοι δίπλα μας στην καθημερινή προσπάθεια, δίνοντάς μας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους».

Να σημειωθεί, πως ο όμιλος αποτελεί πια σήμα κατατεθέν στην αθηναϊκή εστίαση, διαθέτoντας πάντα το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», τους «Ορίζοντες Λυκαβητού», το «Όμικρον», το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές και το «Μezze Glyfada»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v