Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επείγουσα συνάντηση Σκλαβενίτη-τραπεζών για τον Μαρινόπουλο

Εναλλακτικές σε χρόνο και χρήμα αναζητούν οι εμπλεκόμενες πλευρές καθώς ενεργοποιήθηκε διαλυτική αίρεση της συμφωνίας. Διατεθειμένες να βρουν λύσεις εμφανίζονται οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Επείγουσα συνάντηση Σκλαβενίτη-τραπεζών για τον Μαρινόπουλο

Συνάντηση σε νομικό επίπεδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μεταξύ των πλευρών που εμπλέκονται στη συμφωνία διάσωσης της Μαρινόπουλος, καθώς η μη δημοσίευση της δικαστικής απόφασης και οι σχετικές νομικές προθεσμίες ενεργοποίησαν διαλυτική αίρεση της συμφωνίας, ενώ την ίδια ώρα έχει τελειώσει ήδη από τον Δεκέμβρη η ενδιάμεση χρηματοδότηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι εναλλακτικές σε χρόνο και χρήμα, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, καθώς όλες οι πλευρές εμφανίζονται προσώρας διατεθειμένες να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία.

Ωστόσο είναι πλέον βέβαιο ότι και αύριο να εκδοθεί η δικαστική απόφαση, θα απαιτηθεί τροποποίηση της σύμβασης, καθώς η διαλυτική αίρεση ενεργοποιείται αυτοδικαίως.

Το πρόβλημα προκύπτει καθώς θα έπρεπε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία, να έχει παρέλθει ο μήνας τριτανακοπών, σε περίπτωση που υπήρχαν, και με δεδομένο ότι φτάσαμε ήδη στις 16 Ιανουαρίου, ο χρόνος πλέον δεν αρκεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v