Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intersys: Ολοκλήρωσε έργο για τη Minerva Marine

Το έργο περιελάμβανε αντικατάσταση από την Intersys του παλαιού εκτυπωτικού εξοπλισμού της Minerva Marine Inc. με 24 πολυμηχανήματα Canon τελευταίας τεχνολογίας και εγκατάσταση του βραβευμένου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW.

Intersys: Ολοκλήρωσε έργο για τη Minerva Marine
Την υλοποίηση έργου Managed Print Services στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρίας Minerva Marine Inc., ολοκλήρωσε η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon.

Το έργο περιελάμβανε αντικατάσταση του παλαιού εκτυπωτικού εξοπλισμού της Minerva Marine Inc. με 24 νέα πολυμηχανήματα Canon τελευταίας τεχνολογίας και εγκατάσταση του βραβευμένου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW.

Με το uniFLOW, οι χρήστες απολαμβάνουν υπηρεσίες ασφαλούς εκτύπωσης, διασφαλίζοντας έτσι την εμπιστευτικότητα των εκτυπώσεών τους. Επίσης, με τη λειτουργία Follow Me Print, έχουν τη δυνατότητα να μην χάνουν καμία εκτύπωση.

Τέλος, στο πλαίσιο των Managed Print Services λύσεων της Canon, η Minerva Marine Inc. έχει στην κατοχή της ένα λογισμικό αιχμής, για παραγωγή αναλυτικών αναφορών σε πολλαπλά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v