Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερα νέα δρομολόγια από Αθήνα η Ryanair

Δύο από τα δρομολόγια θα γίνονται προς το Κατοβίτσε και την Κρακοβία και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ οι άλλοι δύο προορισμοί θα αναγγελθούν εν ευθέτω χρόνω, σύμφωνα με τον Εμπορικό Διευθυντή της Ryanair.

Τέσσερα νέα δρομολόγια από Αθήνα η Ryanair

Την έναρξη τεσσάρων νέων δρομολογίων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προανήγγειλε ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair, David Obrien. Τα δύο από αυτά διευκρίνισε πως θα αφορούν το Κατοβίτσε και την Κρακοβία και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Οι προορισμοί των άλλων δύο θα αναγγελθούν εν ευθέτω χρόνω, όπως ανέφερε.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Raynair συνόδευσε τις ανακοινώσεις της εταιρίας που έγιναν πριν από λίγο στην Αθήνα με αναφορές για τις υψηλές χρεώσεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας αλλά και το θολό τοπίο που υπάρχει ακόμα αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Fraport.

Για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα, σημείωσε πως η Raynair έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προορισμό αλλά τα προγραμματισμένα έργα στο αεροδρόμιο υποχρέωσαν την εταιρία να περιορίσει slots.

Σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη ζήτηση για ταξίδια προς την Ελλάδα το 2017 και σε συνδυασμό με πληροφορίες που κάνουν λόγο για υψηλή ζήτηση φέτος για τη χώρα μας, σημείωσε πως ήδη έχει αναγγελθεί μείωση των προγραμματισμένων θέσεων για αεροδρόμια όπως της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κω και της Σαντορίνης.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, πώς είναι δυνατόν να αναμένει κανείς σημαντική αύξηση, ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται οι προγραμματισμένες θέσεις για τέσσερις από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς ελληνικούς προορισμούς.

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, ανέφερε πως η Ισπανία καταγράφει ήδη αύξηση 30% των προγραμματισμένων θέσεων στις αεροπορικές συνδέσεις με τη Βρετανία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v