Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Εθνική Ασφαλιστική περνά το χαρτοφυλάκιο της International Life

Η τελική συμφωνία προβλέπεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Στην Εθνική Ασφαλιστική περνά το χαρτοφυλάκιο της International Life

Στην Εθνική Ασφαλιστική μεταβιβάζεται το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο της International Life, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr, καθώς το ΔΣ της ασφαλιστικής αποφάσισε να προχωρήσει το deal ενώ η τελική συμφωνία αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της ΑΕΕΓΑ «Η Εθνική» στη συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου 2017 αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας μεταβίβασης του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της International Life AEAZ, στο πλαίσιο της 185/12.5.2016 απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η τελική συμφωνία προβλέπεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας (η οποία θα ανακοινωθεί) και εφεξής.

Πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα αποβεί επωφελής τόσο για τους κατόχους των συμβολαίων που μεταβιβάζονται όσο και για την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v