Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ομίλου Διβάνη και Travelworks Public Relations

Η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations

Συνεργασία Ομίλου Διβάνη και Travelworks Public Relations
Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κ. Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας», δήλωσε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v