Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εταιρία του ομίλου Παντελιάδη εισέρχεται η ιταλική Granarolo

Στρατηγικό εταίρο στην εταιρία γαλακτοκομικών Κουόλιτυ Μπραντς Ιντερνάσιοναλ αποκτά ο όμιλος Παντελιάδη.

Σε εταιρία του ομίλου Παντελιάδη εισέρχεται η ιταλική Granarolo

Στην εταιρία Κουόλιτυ Μπραντς Ιντερνάσιοναλ, που ελέγχεται από τον όμιλο Παντελιάδη (My Market) και παράγει τα τυροκομικά προϊόντα «Λεβέτι», εισέρχεται ο ιταλικός όμιλος Granarolo, σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση στην επιτροπή Ανταγωνισμού.  

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Παντελιάδη είχε αποκτήσει το 100% της Κουόλιτυ Μπραντς από το 2015, μέσω της εταιρίας «Οπτιμα», που παράγει τα προϊόντα «Ηπειρος».  

 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής: 

1. Στις 15.2.2017 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία οι εταιρείες «EPIROS UK LIMITED», «ΟΠΤΙΜΑ - Εισαγωγαί - Εξαγωγαί - Αντιπροσωπείαι - Εμπορικαί Επιχειρήσεις- Ανώνυμος Εταιρία» και «Granarolo Interantional S.r.l.» αποκτούν κοινό έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία «ΚΟΥΛΙΤΥ ΜΠΡΑΝΤΣ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ».

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι οι εξής:

Για την «EPIROS UK LIMITED», η χονδρική πώληση γαλακτοκομικών προϊόντων, αβγών και βρώσιμων ελαίων και λιπών.

Για την «ΟΠΤΙΜΑ - Εισαγωγαί - Εξαγωγαί - Αντιπροσωπείαι - Εμπορικαί Επιχειρήσεις - Ανώνυμος Εταιρία», η παραγωγή και η διανομή τροφίμων, με ειδίκευση στα τυροκομικά προϊόντα.

Για την «Granarolo Interantional S.r.l.» η απόκτηση συμμετοχών σε άλλες εταιρείες και επιχειρηματικές οντότητες.

Για την «ΚΟΥΛΙΤΥ ΜΠΡΑΝΤΣ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» η διανομή τροφίμων, με ειδίκευση στα τυροκομικά προϊόντα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v